джинси стренч відкривали моєму погляду ідеально плоский живіт, на якому було родима пляма у вигляді зірочки або сніжинки. Далі мій погляд пустився нижче на її стегна і ноги, які ідеально доповнювали всю картину. Не знаю скільки часу я розглядав цю картину, отямившись я підняв погляд і уважніше подивився в її очі, вони були ледь помітно мокрі, пишні ненафарбована губки злегка тремтіли, чекаючи моєї відповіді. Подумавши трохи і вирішивши, що вона не бреше, я сказав - ну добре давай подивимося, що тут у нас - і потягнувся до журналу.
- Прізвище - запитав я у дівчини.
- Бобчинський Ольга - несміливо відповіла вона.
Подивившись журнал я побачив, що вона пропустила більше третини занять у півріччі і з оцінок у неї тільки дві двійки. Показавши їй журнал я запитав - ну і як ти пропонуєш виправляти ситуацію?
Тремтячим голосом Оля сказала, що зробить все, що я скажу, так як вона готова на все. Мені видалося дивним її тон і слова, але я не надавши їм особливого значення автоматично запитав, що вона цим хоче сказати, чекаючи у відповідь почути, що вона може відповісти мені на оцінку. Подивившись їй в очі, я побачив у них якесь дивний вираз. Зовсім несподівано для мене вона підняла свої руки, перш лежать по швах, і почала розстібати гудзики своєї в'язаному кофти, не встиг я схаменеться, як всі гудзики кофти були розстебнуті, а підлоги розкриті. Моєму погляду постала злегка прикрита чорним волоссям, середніх розмірів, але запаморочливою форми зі злегка підійнятими вгору рожевими сосками пружна дівочі груди. Мене наче заклинило, такого розвитку подій я не як не очікував, хвилини півтори я сидів в ступорі, втупившись на Олю. Перше, про що я подумав, коли ця здатності до мене повернулася, це чи не чекає за дверима її дружок з камерою або ще гірше адміністрація з міліцією. Але ця думка швидко натрапила на іншу, що вона дійсно збирається відпрацювати оцінку передком, ризикнути і спробувати трахнути таку дівчину мені, звичайно, хотілося, але ризик був великий хоч час і вечірні у школі ще багато народу, навіть якщо хтось зайде зараз те мені бути непереливки. Проте спокуса була великий, я не кажучи ні слова, взяв зі столу ключі і кинув їх Оле, очікуючи її реакції. Оля зловила ключі, при цьому її груди витончено голі тьоті колихнулася, по моїй шкірі пробіг Порозов, в штанах стало помітно тісніше. Тим часом Оля підійшла до дверей і замкнула її з нутрії, залишивши ключі в замковій щілині. Замкнув двері вона повільно пішла назад до мене, знімаючи на ходу кофту. Повернувшись на місце Оля кинула кофту на парту і злегка тремтячими губами промовила - Таких занять вистачить на оцінку за півріччя?
- Дивлячись як будеш працювати Оля - з величезним трудом вимовив я.
Після моїх слів Оля мовчки підійшов до мене в щільну і повільно опустившись навпочіпки між моїх ніг стала розстібати ширінку моїх штанів, це не зайняло у неї багато часу і в наступну секунду її ручка проникла мені в труси. Я відчув її пальчики на своєму членові, від цього відчуття мій друг просто вискочив з боягузів. Взявши мій член в руку Оля потягнула крайню плоть вниз оголивши голівку. Потім витерла мого друга незрозуміло звідки взялася в неї гігієнічною серветкою, і нахилившись нижче доторкнулась до нього своєю щокою. Боже що це були за відчуття, я не коли в житті не був такий збуджений, я був готовий закінчити прямо зараз, але вчасно взяв себе в руки. Я глибоко зітхнув і відкинувся на спинці стільця і через секунду відчув на своєму членові вологу жіночих губ, подивившись вниз я побачив, що голівку мого члена обхопили прекрасні губки, ще секунда і мій член повністю в роті у Ольги
голі малолітні дівчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-11 19:43:17
Страница: 1