Потримавши кілька секунд мій член в роті Ольга почала робити зворотно-поступальні рухи від кожного з яких по моєму тілу пробігала хвиля тепла. О боже що це був за міньет, працюючи губками та мовою вона доставляла мені невимовне задоволення. Для 17 річний дівчата у неї була хороша техніка. Вона продовжувала працювати кілька хвилин, потім відчувши що я скоро закінчу вона відірвалася від свого заняття, підняла очі і запитала чи продовжувати їй. Не в силах щось сказати я очима показав на парту, вона зрозуміла чого я хочу. Піднявшись навпочіпки Оля зняла джинси і запустила пальці під гумку своїх трусів. Жестом я зупинив її і піднявшись зі стільця підійшов до неї. Швидко звільнившись від одягу, за плечі розгорнув дівчину спиною до  себе і поклав на парту. Різким рухом я спустив її труси до колін, запустивши руку їй між ніг я відчув тепло і вологу її лона - вона проста текла. Приставивши голівку члена до її статевих губках я кілька разів провів вгору і вниз а потім з силою ввів член в піхву, її лоно щільно обхопило мене, Оля скрикнула і почала дихати ніби після марафону. Не зволікаючи ні хвилини я почав трахкати її все посилюючи і прискорюючи поштовхи. Оля стогнала, її дихання ставала все частіше і частіше. Мої відчуття важко описати, я забув про все, для мене залишилися лише руху назад і вперед. Дивно, в цей момент я згадав, що трахаю її без презерватива і перед тим як кінчити я витягнув член з Олі і вилив струменя гарячий сперми на її попку і спину