Трохи оговтавшись і подивившись на лежачу на парті без руху і важко дихав дівчину я зрозумів, що вона не скінчила. Просунувши руку їй між ніг я почав пестити її клітор і промежину вона знову почала дихати все швидше і глибше, тим часом мій боєць знову бел готовий, взявши Олю за плечі я повернув її обличчям до себе її обличчя було червоним в очах горіла незадоволене бажання. Посадивши її на край парти так, щоб вона, спершись на руки, трохи відкинули назад, я розвів ширше її ноги і знову увійшов у її кицьку. На цей раз я рухався ритмічно і повільно, знову і знову вганяючи свій член в теплоту і вологість її тіла. Оля дихала все глибше і частіше і в момент коли я на секунду зупинився випалила - Завтра місячні кінчай - але тут я відновив голі тьоті руху не давши їй закінчити фразу. У момент коли я був вже близький до оргазму Оля раптово затремтіла всім тілом і зробивши глибокий подих, стиснула мене ногами і впала на парту, через секунд 15 я скінчив у її піхву, в цей момент з її грудей вирвався пронизливий крик задоволення, по всьому тілу виступив піт, фарба спала з лиця і Оля сівши на парту міцно обняла мене і поцілувала в губи. Обнявшись ми повалилися на парту без сил. Пролежавши так з пів години ми прийшли в себе.
Одягнувшись я сказав, що піду їй на зустріч і поставлю в півріччі три. Оля сказала спасибі, потім простягла мені папірець зі своїм телефоном і додала і за оцінку теж.
фото гарних грудей
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-11 19:50:51
Страница: 1