Та що з тобою сьогодні - промовила Ольга Степанівна. Щойно почувши ці слова, Петро прийшов в себе, і стрепенувшись занурився в обговорення своєї роботи. Через пів години бурхливої наукової дискусії, коли колишні несерйозні думки практично покинули голову молодого вченого, погляд його раптом зупинився в точки, де сходилися підлоги жіночого халата, утворюючи що - щось подібне до глибокого декольте. Саме в цей момент, Ольга Степанівна потягнувшись за мишкою, сперлася підборіддям на руку, внаслідок чого ліва сторона халата утворила вигин і погляду Петра відкрилася ліва груди його наукового керівника, через кілька секунд, залишками волі він спробував відвести очі, але невідома сила не долу йому це зробити. Він як зачароване дивився на цю божественну півсферу, яка в ритмі дихання то піднімалася то опускалася торкаючись рожевим соском до халата. Петро ніколи не думав, що у жінки, що родила може бути така велика і при цьому пружна, загалом настільки спокуслива груди. Невідомо скільки б він так просидів, але в певний момент він раптом відчув на собі пильний погляд Ольги Степанівни.
     - Боже вона помітила - промайнуло у нього в голові.
     - Що робити?
     - Вона не могла ні помітити куди я зморив.
     - Але чому вона мовчить? Чому не поправляє халат? - Ці думки лунали у нього в голові зі швидкістю світла, тепло, приплив було до паху, здавалося перемістилося до голови, відвести погляд все одно не було сил.
     Зі стану близького до трансу Петра вивіло дотик до його руки, він здригнувся і подивившись на стіл побачив довгі тонкі пальці Ольги Степанови стискала його долоню, в оточувала його гробової тиші пролунав скрип роликів стільця, тримаючись за його руку Ольга Степанівна підтягли себе в щільну до Петра , їх особи опинилися в парі сантиметрів один від одного, Ольга Степанівна подалася в перед і нахиливши голову поцілувала Петра, ніжно трохи торкаючись одними губами. Петра пронизало щось схоже на удар струмом, він сильно здригнувся і відсахнувся від тільки що поцілував його жінки.
     - Що з тобою Петя - запитала Ольга Степанівна, тягнучи його за руку до себе, - тебе, що ніколи не цілували? З цими словами Олька Степанівна поклала свою долоню на Петін щоку.
     - Ольга Степанов - нарешті видавив із себе Перт, що ви робите?
     - А ти як думаєш? - Усміхаючись відповіла вона, - ти відь цього хотів? - Я бачила як ти дивився на мої груди тільки що, і в передпокої.
     - Але Ольга Степанівна ваш чоловік, дитина - почав збиваючись, виправдовуватися він.
     - Чоловік і дитина на дачі, до того ж він уже два роки як зі мною не спить - жорстко мовила вона.
     - Ти ж хочеш цього, і мені це зараз потрібно, а точніше мені потрібен ти Петя, я ж подобаюся тобі. - З цими словами Ольга Степанівна звільнила свої плечі від халата, пара стирчать, покритих "гусячою шкірою" сосків втупилися на Петра. Ольга ніжно гладила Перта по щоці. Перт зрозумів, що з ним нарешті відбувається те, що "звичайно весь час відбувається з іншими". Він повільно прибрав її руку зі свого обличчя, підтягнув її стілець ближче, і повільно наблизившись поцілував її ніжні рожеві губи, спочатку ледь торкаючись, потім сміливіше, вона відповіла йому. Хвилин п'ять вони пристрасно цілувалися.
     Остаточно осмілів Петро обхопив долонями її прекрасні груди, він цілував її, пестив рожеві соски, при цьому Ольга дихала все більш уривчасто. Коли Петро зробив спробу доторкнутися до її стегон Ольга зупинилася, взяла його за руку і зі словами - підемо, там буде зручніше - повела його в спальню. Підійшовши до ліжка Ольга скинула халат, і залишившись в одних трусиках, почала роздягати Петю, покриваючи його тіло поцілунками. Коли він залишився в одних трусах Ольга повільно підійшла до ліжка вляглася на спину і поманила хлопця пальцем. Перт не змусив себе довго чекати, стягнувши з себе труси підійшов до ліжка, ліг поряд з пашить жаром жінкою. Він став покривати її тіло поцілунками від кінчиків пальців до маківки, коли голі тьоті він дійшов до пупка і запустив туди свою мову Ольга вигнулась і скрикнувши обм'якла, але не минуло й хвилини як під поцілунками Петі її тіло знову напружилися, на обличчі виступили крапельки поту в очах виразно виднілося нетерпіння. - Візьми ж мене нарешті, тільки прошу, роби все повільно і постарайся побути в мені довше - томно попросила Ольга. Петро повільно стягнув трусики зі свого прекрасного наукового керівника, при цьому вона так спокусливо підвела стегна щоб допомогти йому, що він ледь не скінчив. Стягнувши трусики Петя подивився на лоно Ольги, воно оливні сік пристрасті, статеві губки збільшилися до небачених розмірів, все тіло Ольги тряслося від нетерпіння. Петро ліг на Ольгу зверху спершись руками на ліжко, і спробував увійти до неї, але