самовладання і приліг поряд. Я заявила, що так нечесно, тому що він одягнений і треба або мені одягнутися, або йому роздягнутися. До речі, під сорочкою його середня статура дуже навіть добре виглядало. Ми возилися, як двомісячні цуценята - він намагався вкусити мене за вухо, а я поривалася лоскотати його живіт, але це мені не вдавалося, тому що він кожного разу відловлювали мою руку на півдорозі. Підозрюю, з боку картина ще та: я зовсім гола, Женя в розстебнутих джинсах, лежимо на вузькому ліжку, але мені це подобалося - таке приголомшливе відчуття повної відкритості, якого ні з ким потім не було ...
У двері постукали. Ми завмерли, Женя встав і навпомацки (без окулярів він зовсім погано бачив) пішов закрити двері на клямку. Треба сказати, я була недосвідченою для свого віку дівчиною, і тільки зараз побачила, що він, гм, мене всерйоз хоче. Сидячий всередині цинік голі тьоті єхидно поцікавився: "Ну, так у нас сьогодні що-небудь буде або він взагалі з дивацтвами?". Коли він повернувся, придуркуватих зникла, а повітря загудів від напруги. Стало ясно: все буде. Женя вимкнув світильник, який служив при фотографуванні джерелом таємничого світла і поцікавився, чи не холодно мені. Було справді прохолодно, і він почав мене гріти, від його гарячих губ тіло незабаром запалало, і десь усередині запульсувало незнайоме, але приємне відчуття.
-Я у тебе перший?
Відповісти я не могла, тільки кивнула.
-Не бійся, боляче не буде.
Я не боялася. Я хотіла.
Його рука проникла між моїх стегон і палець ковзнув у мою вже мокру.
Це було дуже приємно і я подалася вперед. Він почав витягати палець, і я стиснула руку стегнами, щоб у його це не вийшло.
-Зачекай ...
Він все-таки звільнив руку і, розсунувши мені ноги, облизав промежини. Мене наче обпекло: якщо він зараз не візьме мене всю, я зійду з розуму. Він роздягнувся до кінця ще раз пообіцяв, що буде обережний. Яка, до біса, обережність, я вся горю! У нього виявився не дуже великий, але товстий член, і коли він у мене входив, було трохи боляче. Він повільно ввів до кінця і завмер. Черз кілька секунд мені вже подобалося відчувати його всередині.
молоденькі голі дівчата фото
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-11 18:25:09
Страница: 1