Наступним ввечері я пішла до актової зали, де команда репетирувала. Там були тільки Міша і піаніст Сергій - вони розучували пісню. У Миши, до речі, крім карколомної зовнішності був ще і приголомшливий баритон - до цих пір мурашки по шкірі, як згадаю. Коли вони закінчили, Сергій зник, а Міша дістав з рюкзака квиток і підняв його високо над головою. Хвилин п'ять ми пограли в "а ну-ка, відніми" (з урахуванням, що він на півметра вище, вгадайте, хто виграв), а потім Міші набридло наді мною знущатися. Взявши квиток, я піднялася навшпиньки, щоб в подяку чмокнути його в щоку, але він не став нагинатися, тому мій поцілунок припав кудись в область шиї.
     -Може, закриємо двері і спробуємо ще раз? - Запитав Михайло. Я погодилася, дивуючись такому швидкому розвитку подій. Щоб не довелося зовсім голі тьоті вже сильно нахилятися, Міша посадив мене на підвіконня і почав цілувати. Цілувався він дуже агресивно і боляче кусався. Напевно, Галі так подобалося. Я відсторонила його і почала сама показувати, що треба не так. Міша зрозумів дуже швидко. Потім він, обпікаючи гарячим диханням, став ковзати губами по моїй шиї, а я танцюючими руками стала розстібати його сорочку і гладити по грудях. Його руки гуляли у мене під светром. Незважаючи на те, що від вікна дуло, стало жарко. Я зістрибнула з підвіконня і за руку відвела його на сцену - там репетирували номер з падінням і після цього не прибрали м'який мат.
     Ми вляглися на нього - Міша був зверху і мені подобалося відчувати, який він великий і важкий. По коридору хтось човгав, але нам було вже не до цього. Ніяк не виходило розстебнути ремінь на Мішиним джинсах - він був з якоюсь хитрою пряжкою, але Міша мені не допомагав: йому подобалося моя метушня в паху - його ширінку просто розривало зсередини. У цей час його губи обробляли мої груди. Це було ну дуже приємно. Перш ніж у мене ввійти він розкинув мої руки і притиснув їх до матюків.
     -Так треба, - відповів він на мій запитальний погляд. Він рухався болісно повільно, здавалося, якщо зараз не прискориться - я не витримаю і втрачу свідомість.
     -Швидше, - попросила я, але він начебто не чув.
     Я стала підмахувати. Голова крутилась і у вухах дзвеніло. Нарешті він відпустив мої руки і, притулившись до мене, став рухатися швидше.