Закінчили ми одночасно.
-Судячи з того, як ти подряпала мені спину, тобі сподобалося, - посміхнувся Міша.
Я стала вибачатися, але він засміявся - мовляв, гаразд, мені й самому було дуже добре і став цілувати мені руки і дякувати. Зовсім як Женя ...
Історія продовження не мали: виявилося, що він один раз не зміг з Галею і, злякавшись імпотенції, використовував мене як ліки. Я не в образі. Все одно я б не змогла довго підтримувати стосунки з молодою людиною, на якого вішають стільки дівчат.
Історія третя. Олександр.
З Олександром мене познайомила подруга Катюша. У них були заплутані відносини: починалися начебто як закоханість, а потім ні в що більше не перетекли, але й відпускати один одного вони не поспішали. Олександр був актором, навіть мав звання заслуженого артиста, але широка публіка його не знала, і він з цієї нагоди дуже любив віддаватися рефлексії: ну ось, сорок три роки (тепер ясно, чому Олександр, а не Саша?), А такий весь самотній і покинутий (з дружиною він розлучився років десять тому) і періодично йшов в запій. При цьому був феноменально світлою людиною. Смішно. А через тиждень голі тьоті після виходу з запою він переставав бути схожим на літнього сенбернара і ставав фантастично красивим. Катюша описувала його як "фактурного чоловіка" і кращого опису, чесне слово, не підібрати. Спочатку я не сприймала Олександра як чоловіка, бо він був ровесником мого батька і точно так само дивився телевізор у розношені тапочках.
Так, старший товариш. Він допоміг мені відшукати касету з одним старим фільмом, який я рік ніде не могла знайти і давав почитати рідкісні старі книги - у нього була шикарна бібліотека. "Та й взагалі, будеш пробігати мимо - заходь на чай, повесели старенького". Я періодично заходила - з ним були цікаво, і він варив приголомшливий кави. Місяця через два він запропонував звертатися до нього на "ти" і почав недвозначно натякати, що він взагалі-то придатний не тільки для розмов.
Три дні я не могла вирішити, чи треба мені це чи ні і тому "включала дурочку" і робила вигляд, що натяків не розумію. Не в сенсі "чи то дати, чи то дати ляпаса", просто з розповідей Катюші випливало, що "У нього ж душа, йому ж потім ще й поговорити треба", а які скелети в шафі, тобто в душі, немолодого, нещасливого , п'є і талановитої людини виявляться - неясно (до цих пір ми розмовляли в основному про літературу і кіно). Може, він буде високохудожньо і з виразом (заслуженого артиста даремно не присвоять) розповідати, як його у п'ятому класі образила відмовою Галя з першої парти біля вікна. А може і не буде ... Врешті-решт, після історії з Мішею минуло три місяці, а молодий здоровий організм свого вимагав. За черговим чаюванням (ми сиділи в кімнаті на дивані)
волохата пизда
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-11 18:58:22
Страница: 1